Kategoariat

TERVETULOA!

Kiva, kun tulit

Shepherd-blogissa pureudutaan pienen kaupunkilaisperheen elämään sekä teemoihin, mitkä milloinkin ovat ajankohtaisia. Teemat, jotka kätkevät sisälleen näkökulmia, ajatuksia ja mielipiteitä. Tällä hetkellä vallitsevia teemoja ovat  digitalisaation, kiertotalouden, ekologisuuden mahdollisuudet ja mahdolliset sudenkuopat, mutta mukana  luonnollisesti myös paljon, paljon muuta allergiakokemuksista kivoihin kesäkaupunkeihin.

 Blogia kirjoitetaan arjen pyörityksessä pyykkirumban, harrastuksien ja kodin remonttien keskeltä. Idea blogille syntyi, kun oli tarve saada ”päiväkirjamainen” paikka kerätä omia huomioita, havaintoja sekä mietintöjä yhteen paikkaan. Kummatkin meistä ammentaa energiaa uuden oppimisesta, musiikista sekä tietysti perhearjesta, josta nousi ajatus, että ehkäpä ”päiväkirjamerkinnät”, testit ja havainnot voisivat kiinnostaa myös muita. Niinpä päädyimme kirjoittamaan aiheista blogin muodossa.

 

Blogista ja kirjoittajista

Meidän blogi on otteita pienperheen elämästä. Arjesta, juhlista ja rennoista viikonlopuista. Allergioista, astmasta, atopiasta.

On ruutuaikasuosituksia, ikärajoja ja digiähkyä. Eko-oppaita. Lajittelua ja kierrätystä. Ostamista ja myymistä kirppiksillä. Kasvisruokien kokeilua. Roskalenkkejä ja pyöräilyä. 

Liikkumista töihin ja takaisin. Harrastuksia ja soittoharkkoja, välillä konserttejakin. Kodin uudistamista, remontointia ja sisustusta. Onnistuneista ja epäonnistuineista DIY-juttuja. Puutarhan hoitoa, istutuskokeiluja, nurtsin leikkausta ja terassipöydän tekoa. Matkustelua ja navigointia. Mutta myös paljon muuta, ennen kaikkea vanhempana olemista tämän kaiken keskellä.

Tanja & Ilari

 

meistä

Kuva: Frans Salmi