Nimittäin meidän poppoon bloggaaminen.

On tätä odotettukin. Ja vuosi aktiivisesti suunniteltu. Päätös bloggaamisesta tehtiin miehen kanssa noin vuosi sitten, allekirjoittaneen kolmekymppisten jälkeisenä aamuna. En osaa sanoa, oliko edellisen illan karkeloilla osuutta asiaan, mutta jollain tapaa asiat selkeytyi sinä aamuna. Oli pakko saada paikka, johon kirjata ajatuksia, mietteitä ja kokemuksia. Niinpä päätettiin alkaa kirjoittaa yhteisistä kiinnostuksen kohteista, jotka tietenkin on läsnä myös meidän perhe-elämässä ja arjessa. Blogin edistäminen eteni sykäyksittäin, ja välillä edistämisessä oli myös taukoja. Pari takapakkiakin. Aloitettiin blogin suunnittelu aktiivisesti vuosi sitten pohtimalla, mistä meidän perheen olisi luontevaa kirjoittaa, mitä jakaa. 

 

kesäkuva

Ruuhkavuosia, pyykkipinoja ja remontteja

Meille blogin perusajatus on kirjoitella kokemuksia, ajatuksia ja elettyä elämää ja jakaa tätä muiden kanssa. Ja vielä mahtavampaa on, jos lukijoiden joukosta löytyy samanhenkisiä, joilta voi saada vaikka vinkkejä ja opastusta matkan varrella eri teemoista.

Arki meidän perheessä on yhtä joustamista. Kuka milloinkin muskarissa, soittotreeneissä, asentamassa pihakivetyksiä, kurssilla, noukkimassa etanoita kasvihuoneesta, vaihtamassa lakanoita, kahvittelemassa, potkimassa futista tai tekemässä terassia. Täällä tapahtuu koko ajan jotain. Hyvin harvoin vain ”ollaan”, mutta sekin tietty tulee aika ajoin tarpeeseen. Perheeseen kuuluu allekirjoittaneen lisäksi mieheni ja meidän reipas eskarilainen. Ollaan sovittu ainakin alkuun mieheni kanssa työnjaoksi se, että minä pääpainoisesti hoidan kirjoittamispuolen, ja hän aktivoituu hieman myöhemmin, kun pihakivetyksiltään ehtii. 

Meitä inspiroi luonto ja eläminen hetkessä. Nauttiminen hetkestä. Näitä me tänne dokumentoidaan parhaamme mukaan. 🙂

tanja vallisaari
Kuva: Jassu Dammert

Yhteistyö

Shepherdin blogimatka on vielä alussa, ja kokonaisuus hahmottuu matkan aikana. Jos mieleesi herää kysymyksiä tai joku aihealue kiinnostaa ja jos haluat tehdä yhteistyötä, ota yhteyttä. Jutellaan! 

Terkuin

Tanja

Meili, josta tavoittaa: [email protected]